Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2021 Un amic ar dori o rulota in jur de 2500-3000 eur .Nu este inca rulotist si pentru inceput nu ar vrea sa investeasca prea mult . Mi-a cerut ajutorul avand in vedere ca eu sunt mai documentat .Asa ca stimati prieteni o idee din partea voastra ar fi de ajutor. Inca nu ma uit pe siteuri de vanzari rulote intrucat multe sunt .........neconcorde cu realitatea si cand am gasit ceva frumos nu avea el bani . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.986 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2021 Daca nu ai luat in calcul, chiar de la noi de pe forum, aici. Si roaga un moderator sa schimbe titlul topicului. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2021 La 7/26/2021 la 8:06, NRLaurentiu a scris: Daca nu ai luat in calcul, chiar de la noi de pe forum, aici. Si roaga un moderator sa schimbe titlul topicului. Arată mai mult Ideea este ca eu vreau sa-i gasesc o rulota de pe forum, poate nu m-am exprimat eu bine.Sunt unele super dar nu se incadreaza cu banii Mai vedem si mai asteptam Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2021 La 7/26/2021 la 6:32, Sorin Leitoiu a scris: Un amic ar dori o rulota in jur de 2500-3000 eur .Nu este inca rulotist si pentru inceput nu ar vrea sa investeasca prea mult . Mi-a cerut ajutorul avand in vedere ca eu sunt mai documentat .Asa ca stimati prieteni o idee din partea voastra ar fi de ajutor. Inca nu ma uit pe siteuri de vanzari rulote intrucat multe sunt .........neconcorde cu realitatea si cand am gasit ceva frumos nu avea el bani . Arată mai mult Sorine, ia legatură cu Gică Papuc că are una de vânzare care se incadrează in bugetul tău. Baftă! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2021 La 7/27/2021 la 5:58, Daniel P a scris: Sorine, ia legatură cu Gică Papuc că are una de vânzare care se incadrează in bugetul tău. Baftă! Arată mai mult Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri