Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2021 Salutare tuturor! CARANDA vine pe piața din România cu produse noi! Și anume baterii LIFEPO4 gata asamblate! Mai jos aveți oferta și preturile! ps:nu lucrez la ei și nici nu sunt sponsorizat de ei! Caranda_OTP_Baterii_Stationare_LiFePO4_12.8V_pentru inlocuire_VRLA.pdf 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.369 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2021 Mulțumim @Ovidiu Cica Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2021 Foarte misto. Multumim de info, tocmai ce cautam solutii de astfel de baterii. Am calculat acum cu tot cu tva pt 150 amperi ma duce in jur de 3100 ron tva inclus. Not bad pt o baterie noua, fara grija celulelor din China care sunt sau nu refolosite. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bilti 205 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 la alegerea bateriilor LifePo4 sa aveti in vedere ca nu va trebuie aceeasi capacitate ca la cele AGM sau GEL. din prima puteti folosi cam 70-80% iar din ultimele cam 15-20%. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 Le trebuie incarcator special sau se pot pune direct la incarcator solar PWM/MPPT? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 acum o oră, Cosmin B a scris: Le trebuie incarcator special sau se pot pune direct la incarcator solar PWM/MPPT? Nu trebuie "special" ci doar sa stie si litiu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bilti 205 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 trebuie incarcator mai inteligent care sa poata fi setat manual sau care sa aibe optiunea de LiFePo4. bateriile au incorporat un BMS care face cam tot dar incarcarea e diferita fata de cele Li-Ion. eu am folosit o perioada un incarcator simplu PWM la care am setat o tensiune maxima de incarcare de 14.2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri