Marius Viorel 76 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Salutare tuturor! Ma numesc Marius Viorel Stangaciu. Am venerabila varsta de 38 ani :))) si la varsta asta am reusit sa-mi iau si eu o rulota pt familia mea. Lucrez in IT si incerc sa-mi fac timp pt toate. Mersi! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Salutare @Marius Viorel și bun venit in această comunitate ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Viorel 76 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Salut @Daniel P! Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Salutare @Marius Viorel și bun venit în cea mai mare comunitate de rulotism din România! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 9 August, 2021 @Marius Viorel 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Salutare @Marius Viorel ! Daca vrei iti faci timp pentru toate . 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 10 August, 2021 Salut Marius & Co. și vă spunem și noi ! Distribuie această postare Link către postare