Iulian C. 65 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Va salut, Va deranjez cu o problema pe care o intampin, am aprins soba, temperatura fiind scazuta noaptea in zona in care sunt si am constatat ca dupa o perioada de functionare, desi flacara de veghe este aprinsa, soba se raceste. Treapta de functionare era intre 3 si 6 iar trumaventul pe auto. Daca dau pe treapta mai mare se aude arzatorul. Ceva pareri, solutii ? Pot sa remediez eu on site ? Multumesc anticipat! Cu stima, IC. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 25 August, 2021 @Iulian C., din ceea ce ai descris, pare ca functioneaza corect soba. Mai ramane de stabilit ce inseamna pentru voi "scazut", termenul fiind extrem de subiectiv, fara a mai lua in calcul diferenta intre exteriorul si interiorul rulotei, ca punct de referinta. Daca totusi te referi la circa 15*C in interiorul rulotei si la treapta 6 soba nu a deschis termostatul, verifica vizual traseul acestuia, sa nu fie indoit la un unghi mic pe undeva sau o alta problema cu acesta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iulian C. 65 Semnalează Publicat 25 August, 2021 în urmă cu 4 ore, NRLaurentiu a scris: @Iulian C., din ceea ce ai descris, pare ca functioneaza corect soba. Mai ramane de stabilit ce inseamna pentru voi "scazut", termenul fiind extrem de subiectiv, fara a mai lua in calcul diferenta intre exteriorul si interiorul rulotei, ca punct de referinta. Daca totusi te referi la circa 15*C in interiorul rulotei si la treapta 6 soba nu a deschis termostatul, verifica vizual traseul acestuia, sa nu fie indoit la un unghi mic pe undeva sau o alta problema cu acesta. Va salut, Temperatura exterioara noaptea este intre 10-15 grade. La ultima folosire a functionat corect, dar asta a fost acum 2 ani:) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri