Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Descriu mai jos campingul deschis recent în localitatea Bicfalău, jud. Covasna! , , Bik Camp" - camping nou pentru rulote şi autorulote, dotat cu toate facilităţile: curent electric şi apă pentru fiecare rulotă, grupuri sanitare moderne şi curate cu apă caldă 24/24, spălător de vase, foişor spațios cu mese şi scaune, cu grill, spațiu de joacă pentru copii. PISCINA cu apă încălzită ( utilizabilă şi cu acoperire pe vreme rea), iarbă verde, umbră, deversare ape gri, golire wc, zonă liniştită, drumuri asfaltate in zonă, pentru biciclişti, cu posibilitate de închiriere E-bike. Locurile sunt limitate, pentru confortul oaspeților, pentru rezervare sunați la 0726820440, sau pe facebook messenger: Bik Camp Magazin alimentar la 5 min de mers pe jos, sau un market la 2 km. Adresa: jud.Covasna , sat. Bicfalău, nr.238b - 30 km de Braşov, 16 km de Sfântu Gheorghe! 11 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Mersi de prezentare @Fejer Antal 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 501 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Multumim pentru prezentarea detaliata si pozele frumoase @Fejer Antal !!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Salutare @Fejer Antal și mulțumim pentru prezentare ! Arată foarte bine și mă întrebam dacă nu cumva am cunoscut deja proprietarul intr-o seară... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaiu 50 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Multumim pentru prezentare. Ceva preturi? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 25 August, 2021 37 minute în urmă, Daniel P a scris: Salutare @Fejer Antal și mulțumim pentru prezentare ! Arată foarte bine și mă întrebam dacă nu cumva am cunoscut deja proprietarul intr-o seară... Sigur!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 25 August, 2021 28 minute în urmă, Mihaiu a scris: Multumim pentru prezentare. Ceva preturi? Pentru prețuri și rezervări contactați nr. Menționat mai sus! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Mulțumesc pentru prezentare, arată super 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ion Barbu 56 Semnalează Publicat 26 August, 2021 Multumim pentru prezentare, usor usor apar noi destinatii pe harta relaxarii in Romania. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 27 August, 2021 Încă câteva poze.... 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bik Camp 42 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2021 Vizitați profilul Bik Camp pentru mai multe informații https://www.facebook.com/profile.php?id=100063735271568 Vă aşteptăm! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri