Iulian C. 65 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2021 Va salut, As dori sa va intreb daca foloseste vreunul dintre dvs. cupla rapida pentru gaz. In cazul meu as dori sa folosesc la un gratar Enders, ca sa nu stau mereu sa strang piulita de la furtun, sa verific de scurgeri etc si ma gandeam la modelul din poza atasata. Eventual ceva pareri pro / contra daca aveti :d. Daca am postat in sectiunea gresita, cer iertare ! Multumesc anticipat Cu stima, IC. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.141 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2021 Salut iulian, e foarte buna. Eu folosesc cupla asemanatoare la tubul de argon , la sudura si nu pierde gaz. Cauta un magazin care, vinde accesorii si aparate de sudura , costa in jur de 30lei. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Scarlat Mihai 84 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2021 Salut Iulian foloseste o cu incredere eu am la cadac de 2 ani si nu sunt probleme, singurul inconvenient e ca nu mai poti strange complet picioarele de la cadac in rest e super, te mufezi si gata eu am luat o de la exis impreuna cu gratarul, si a costat 60 ron plus curierul 19ron, dar cum zice colegul Ilie daca gasesti la firmele cu aparate de sudura e si mai….ieftin.Apropo la Hornbach gasesti piulita cu stuț si furtun pentru butelie. Sa auzim numai de bine. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iulian C. 65 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2021 acum o oră, Scarlat Mihai a scris: Salut Iulian foloseste o cu incredere eu am la cadac de 2 ani si nu sunt probleme, singurul inconvenient e ca nu mai poti strange complet picioarele de la cadac in rest e super, te mufezi si gata eu am luat o de la exis impreuna cu gratarul, si a costat 60 ron plus curierul 19ron, dar cum zice colegul Ilie daca gasesti la firmele cu aparate de sudura e si mai….ieftin.Apropo la Hornbach gasesti piulita cu stuț si furtun pentru butelie. Sa auzim numai de bine. în urmă cu 4 ore, Ilie Minea a scris: Salut iulian, e foarte buna. Eu folosesc cupla asemanatoare la tubul de argon , la sudura si nu pierde gaz. Cauta un magazin care, vinde accesorii si aparate de sudura , costa in jur de 30lei. Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri