Sarbu Cristina 2 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2021 Buna tuturor! Ma numesc Cristina, sunt din Satu Mare, scriu eu pt ca sotul meu lucreaza si e mai ocupat si consider ca voi cei cu experiente cu rulote ne puteti raspunde la multe curiozitati legat de acest subiect. O zi frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2021 Salut Cristina si bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2021 Sărut mâna @Sarbu Cristina și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Sarbu Cristina 2 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2021 în urmă cu 4 ore, Fejer Antal a scris: Sărut mâna @Sarbu Cristina și bun venit în această comunitate! Multumesc, bine v-am gasit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Sarbu Cristina 2 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2021 în urmă cu 4 ore, Daniel P a scris: Salut Cristina si bun venit în această comunitate! Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2021 @Sarbu Cristina Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2021 @Sarbu Cristina Distribuie această postare Link către postare