Toca Vali 4 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2021 (modificat) Bine v-am gasit, ma numesc Toca Valentin, sunt din Craiova, Dolj si am achizitionat de curand o rulota Cravana Lunar 2000 din anul 1999. Sper sa nu va stresez prea mult cu intrebari, daca totusi o sa va supar cu prea multe intrebari imi cer scuze anticipat. De meserie sunt electrician asa ca, cred ca as putea sa fiu de ajutor. Modificat 28 Septembrie, 2021 de Toca Vali 3 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi, noi ne supărăm ca nu se pun întrebări, altfel cum sa ne dăm și noi cu părerea? Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2021 @Toca Vali Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2021 Salutare @Toca Vali și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2021 Bun venit alături de noi @Toca Vali și să stăpâniți cu drag căsuța mobilă! Distribuie această postare Link către postare
Toca Vali 4 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2021 Multumesc tuturor pentru primire. 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2021 @Toca Vali ! Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2021 Salutare si bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare