GEOVELO 4 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2021 Salutare tuturor! Mă alătur acestui grup cu speranța de a petrece momente frumoase cât mai aproape de natură, alături de oameni buni. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2021 Salutare @George Grama și bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2021 Bun venit alături de noi @George Grama! Distribuie această postare Link către postare
GEOVELO 4 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2021 Vă mulțumesc pentru primirea cordială. Mi.aș dori să ne cunoaștem și direct, într.o ieșire, off camping mai ales. Dacă se gândește cineva la o astfel de reuniune, noi (2 adulți și un copil de 10 ani) am fi interesați. Singura noastră condiționalitate privește distanța, mai ales dacă este vorba de week enduri.🙋♂️ 2 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2021 @George Grama ! Distribuie această postare Link către postare