Arhire Dumitru 4 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2021 Buna ziua.Ma numesc Arhire Dumitru si de curand am achizitionat o rulota marca BEYERLAND tip 430-B.Am fost deja o tura de 4 zile off camping si sunt incantat de posibilitatea de a evada din cotidianul orasului pentru a sta in cadrul naturei.Ma bucur ca am intrat in aceasta comunitate si sper sa ma ajutati cu sfaturi si solutii pentru a-mi dota rulota corespunzator.Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si cat mai multe iesiri 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2021 Salutare @Arhire Dumitru și bun venit în această comunitate! PS: așteptăm prezentarea rulotei în topicul dedicat! 1 Distribuie această postare Link către postare
Arhire Dumitru 4 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2021 Am sa revin cu imagini Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2021 Bun venit alături de noi @Arhire Dumitru! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2021 Salutare @Arhire Dumitru Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2021 Distribuie această postare Link către postare