BogdanD 1 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2021 Buna ziua, Bine v-am gasit, Sunt pasionat de calatoriile in natura cu familia, iubesc si detin un Multivan T6 dotat off camping (asta este o pasiune care da dependenta); imi doresc sa achizitionez o rulota Adria Action, de preferat noua. Calatoresc cu Multivanul si imi place natura, dar imi doresc un picut mai mult confort. Am gasit pe forum o multime de pasionati si subiecte foarte interesante! Felicitari! Va salut si va urez toate cele bune Bogdan 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.377 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2021 Salutare @BogdanD și bun venit în această comunitate! Succes la găsirea și achiziționarea rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2021 Bun venit alături de noi @BogdanD! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2021 @BogdanD Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.861 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2021 Salutare @BogdanD Distribuie această postare Link către postare