Csani Solymossy 6 Semnalează Publicat 11 Noiembrie, 2021 Salutare dragi membrii, va mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din grupul vostru. Pasiunea mea pentru natura și excursii o am din copilărie. Având părinți foarte activi, am călătorit prin tot continentul cu cortul prin campinguri. Fiind expus la acesta experienta încă din copilărie, m-ajutat sa dezvolt o pasiune pentru calatorii și acum a venit vremea sa investim cu familia intr-o rulota. Avem planuri mari, as vrea sa ii arat și la copii mei ce înseamnă viata de camping, comunitatea extraordinara și feelingul de a călători. Cu speranța că o să ne auzim cu bine, va doresc toate cele bune Sent from my SM-G998B using Tapatalk 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 11 Noiembrie, 2021 Salutare @Csani Solymossy și bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 11 Noiembrie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2021 Bun venit alături de noi @Csani Solymossy ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2021 Bun venit pe forum 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2021 @Csani Solymossy si baftă la găsit rulotă ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2021 @Csani Solymossy 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2021 Salutare @Csani Solymossy 1 Distribuie această postare Link către postare