Petre Bingert 18 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2021 Sunt la prima mea rulotă, un Knaus Azur 440 achizitionată în urma cu o săptamană. Este un vis mai vechi de-al meu, urmează să iau si masina pentru tractare în următoarele 2-3 luni. Pana atunci încerc să cunosc rulota si să-i vad toate functionalitatile - sunt cateva lucruri care ori nu functionează cum trebuie ori nu stiu eu cum să le folosesc. Dar despre asta în topicurile dedicate. Vă multumesc pentru accept si sper să învăt de la cei mai buni! 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2021 Salutare și bun venit alături de noi @Petre Bingert! 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2021 @Petre Bingert 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.400 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2021 Salutare @Petre Bingert și bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2021 Bun venit printre noi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare