Nagy Eduard 4 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2021 Multumesc pentru accept in comunitate.Sunt din Arad si eu si sotia suntem pasionati de drumetii si iesiri in natura.Pana acum am folosit cortul pentru dormit si cateodata si masina cand era mai frig afara.Ne place sa stam in camping si sa facem trasee in imprejurimi si tot timpul ne uitam cu jind la rulotele din camping.Am jonglat cu ideea unei autorulote dar am ajuns la concluzia ca o rulota e ceea ce ar fi mai potrivit pentru noi.In concluzie am hotarat sa cumparam una pentru doua persoane, asa ca deocamdata , pana incepe sezonul, suntem in cautari.Voi cauta sa impartasesc de pe acest forum experienta voastra in ale rulotismului si in curand sper sa intru in aceasta mare familie a rulotistilor.Multumesc 4 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2021 Salutare @Nagy Eduard și bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2021 1 Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2021 Salut si bine ai venit, 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 672 Semnalează Publicat 13 Decembrie, 2021 @Nagy Eduard 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2021 @Nagy Eduard 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2021 Mult succes @Nagy Eduardși bun venit alături de noi! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2021 @Nagy Eduard bun venit pe forum! Bafta la cautari! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Ionita 25 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2021 Bun venit! Cu siguranta ca aici vei gasi destule informatii utile pentru alegerea celei mai bune variate de rulota care sa iti satisfaca necesitatile familiei tale... Distribuie această postare Link către postare