Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2021 Anul acesta am petrecut Ziua Națională alături de cativa prieteni dragi, în locația off de la Magureni, jud. Prahova. Pentru iarnă mi s-a parut de la inceput o variantă foarte bună de ieșire cu rulota sau camperul, în primul rând pentru accesul foarte usor in situatii mai deosebite și condiții de iarnă, zăpadă, etc... Având in vedere situația pandemică, măsurile și obligatiile la care trebuie sa ne supunem, n-am mai inițiat intalnirea pe forum și ne-am organizat și noi cum am putut, ca fiecare...pe telefon, pe WhatsApp. Am zis sa petrecem românește, așa că am cumparat un porc la pachet cu oameni pricepuți care să ni-l pregătească, 2, 5 m cubi de lemne pentru focurile de noapte și de restul ne-am ocupat noi. Cinste fetelor care au pregatit totul incepand de la piftie, ciorbă și terminand cu sarmalele, pomana porcului sau tradiționala fasole cu ciolan! Noi doar le-am susținut moral, cu o țuică fiartă, coniac, vin fiert, și am facut galerie Hai să vedem ce poze am apucat să fac și eu, ocupat fiind cu alte activități specifice! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2021 Felicitări, arată superb pozele si suntem siguri ca totul a fost super bun. Tare mult ne-ar fi plăcut să fim prezenți și noi împreună cu voi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2021 A fost ok, oameni minunați. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 23 Decembrie, 2021 Interesanta iesire! Felicitari ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2021 Duble felicitari, pt.curajul de a invige pandemia și pt.frumoasa organizarea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.398 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2021 Bravofelicitări sunt sigur că a fost o ieșire foarte frumoasă! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri