Marius Stefanescu 1 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2022 Bună ziua Ma numesc Marius. Îmi fac autorulota în regie proprie. Așa că încă nu o am gata. Dar pina în mai o să o termin. 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2022 Salutare, bine ai venit printre noi și succes la realizarea proiectului Distribuie această postare Link către postare
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2022 Salutare! Bine ai venit printre noi, te asteptam cu descrierea conversiei in sectiunea dedicata.Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2022 Salutare @Marius Stefanescu și bun venit în această comunitate! Succes la finalizare proiectului! PS: Așteptăm prezentarea proiectului în topicul dedicat! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2022 Succes si bun venit printre noi. Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2022 Bună Marius, și îți dorim succes la finalizarea proiectului început ❗ Distribuie această postare Link către postare