Stircu 18 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Pentru a respecta regulile forumului redactez o scurta prezentare. Pana in momentul de fata nu am folosit decat o rulota FIXA (cele din vama veche). In prezent, datorita faptului ca am 3 copii mici , cel mare in varsta ce 5 ani iar cel mic are un an si 6 luni, singura varianta pe care o vad pentru a putea calatori pe distante lungi dar si scurte este caravana. , Daca autorulota nu este suficient de mare sotia se teme sa dorma in masina! Acum sunt la etapa de cautare pt a cumpara o autorulota! Va multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salutare @Stircu și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salutare și bun venit alături de noi întregului tău echipaj! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salut @Stircuși vă spunem și noi❗ Distribuie această postare Link către postare
Stefan Olteanu 2 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salutare @Stircu și bine ai venit! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 ⁸ Distribuie această postare Link către postare
Stircu 18 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2023 Buna ziua, De marti 04.07.2023 sunt posesor de autorulota. Voi incepe cu excursii de 2 zile si o napte pentru acomodare. Pentru ca sunt din mun Calarasi voi merge pe o raza de 150km sa zicem 200 km. Initial in Romania apoi si in Bulgaria ( dupa ce voi face pasaport juniorilor). In ce zone as putea parca ( campa) a sa mi se ceara 500 sau 700 ron pentru o masina si 5 persoane De preferat gratis daca se p aote Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2023 Felicitari @Stircu pentru achizitie Sa aveti parte de ea! Asteptam prezentarea autorulotei in topicul dedicat. Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2023 Să aveți cât mai multe drumuri pe câmpiile patriei! Distribuie această postare Link către postare
Stircu 18 Semnalează Publicat 26 August, 2023 La 27.01.2022 la 10:14, Stircu a scris: Pentru a respecta regulile forumului redactez o scurta prezentare. Pana in momentul de fata nu am folosit decat o rulota FIXA (cele din vama veche). In prezent, datorita faptului ca am 3 copii mici , cel mare in varsta ce 5 ani iar cel mic are un an si 6 luni, singura varianta pe care o vad pentru a putea calatori pe distante lungi dar si scurte este caravana. , Daca autorulota nu este suficient de mare sotia se teme sa dorma in masina! Acum sunt la etapa de cautare pt a cumpara o autorulota! Va multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare