Stefan Olteanu 2 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salutări tuturor! Numele meu este Stefan Olteanu. Momentan nu sunt deținător de rulota, ci sunt in stadiul de documentare pentru un proiect de modificare a unei autoutilitare in campervan. Mă bucur că m-am alăturat grupului vostru și sper că ne vom putem ajuta cat mai mult! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salutare și bine ai venit printre noi, și pe noi ne bucură entuziasmul cu care ai întrat. Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Bun venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salutare @Stefan Olteanu și bun venit în cea mai mare comunitate a rulotistilor din România! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Bun venit alături de noi @Stefan Olteanu și mult succes la realizarea proiectului! Distribuie această postare Link către postare
Stefan Olteanu 2 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Mai e mult până departe. Deocamdată știu doar că vreau o mașină din familia Fiat Ducato, L4H2 sau H3. Mulțumesc pentru încurajări! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2022 Salut Ștefan, îți spunem și noi și de-asemenea baftă la găsirea van-ului dorit... și pe urmă spor la bricolat❗ Distribuie această postare Link către postare