Matei Marius 5 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2022 Buna dimineata! De cativa ani ma uit pe Youtube sa vad cum este cu rulota dar anul acesta voi face un pas in fata si imi voi cumpara una. Chiar ziele acestea am vizionat cateva dar inca nu am gasit ceea ce caut. Sper sa fiu primit in comunitatea dvs si sa pot sa ma lipesc de alti membrii in escursii si iesiri cat mai frumoase, alaturi de cei dragi si cat mai aproape de natura. O zi frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2022 Salutare și bine ai venit printre noi, sa știi ca rulotă va alege pe tine și nu invers. Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2022 Salutare Marius și îți spunem și noi ❗ Totodată... baftă la găsirea "căsuței" perfecte pentru voi ❗ Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2022 Salutare @Matei Marius și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2022 Succes @Matei Marius și bun venit alături de noi! Distribuie această postare Link către postare
Matei Marius 5 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2022 16 minute în urmă, Daniel P a scris: Succes @Matei Marius și bun venit alături de noi! Buna ziua! Multumesc de primire! Vad ca aveti ceva in semnatura legat de Letca Noua, jud Giurgiu. Eu am copilarit in Letca Veche. Ce mica este lumea 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 în urmă cu 20 ore, Matei Marius a scris: Buna ziua! Multumesc de primire! Vad ca aveti ceva in semnatura legat de Letca Noua, jud Giurgiu. Eu am copilarit in Letca Veche. Ce mica este lumea Așa e, lumea e mică. In urmă cu vreo 13 ani aveam nevoie de un loc unde să țin rulota și să-mi petrec weekendurile, așa că am aterizat aici. E vorba de un loc unde s-a vrut a se construi atunci un cartier, așa cum luase avant piața imobiliară pe vremea aia, oamenii au dat faliment, și pentru mine s-a potrivit totul perfect. Cand ai drum prin zonă, treci sa bem o țuică! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 @Matei Marius , spor la căutat și sper să găsesti cât mai repede ce cauți! Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 @Matei Marius Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 Bun venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare