Alin Ifrim 471 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2022 Salut, cum e iarna și stam mai mult la gura sobei, haideți sa postam cam ce se poate prepara la Cadac, în afara de grătar de carne, ca asta știm cam toți. Ma refer la Paella, de exemplu, sau alte chestii gătite. Eu abia am trecut de la Cadacul mic la cel mare, de 50 cm, pana acum am făcut grătar, (în poza macrou, păstrăv și ciuperci) , dar vreau sa încerc și alte chestii. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 471 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Nimeni, nimic. Pun tot eu astea de azi, clasice, așteptam chestii mai interesante de la voi. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Va salut. Cateva preparate simple, pe cadac mic in afara de gratar, mici si carnati: peste, clatite si omleta cu slanina 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2022 Sa aveti pofta@ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 902 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2022 Uite aici ceva super rapid și, uneori , gustos! 😀 Fusilli al pomodoro! ( paste, roșii, suc de roșii , ulei măsline , usturoi, busuioc, sare , piper, eventual parmezan ). Se pare ca merge o Fetească regală lângă . 🥂 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 471 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2022 Ok, interesant, de făcut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri