Mihai Gabriel 21 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2022 Salutare tuturor membrilor, Mihai Gabriel ma numesc și suntem o familie de 3 momentan. De profesie tehnician aparatura medicala (asa ca mai am habar de una de alta pe electrica, instalații, automatizări etc). Dețin un Renault megane 2 break cu 1.5 dci 106cp și 240nm. Mi-am montat de curând cârlig auto și priza cu 13 pini. În viitorul nu foarte îndepărtat as dori sa iau și eu o rulota pentru 3-4 persoane care sa aibă următoarele dotări. Încălzire, aragaz, frigider cu congelator, chiuveta și o baie cât de mica acolo. Pot tracta maxim 1200kg. Permis este B+E C+E. Se buget nu prea mare dispun ( momentan nu prea dispun, dar o sa mai agonisesc ceva vara asta). Nu m-ar deranja sa îmi fac eu unele reparații pe ici pe colo ( o electrica, sanitara, mecanica). 0727274896. Buzau. Nu am experiente cu rulotele deloc ( nici măcar nu am călcat în vreuna). Dar îmi doresc și o sa am una! Viata mea ( și a soției și a fetitei) este cu cortul, dar parca am dori și umpic de confort mai sporit și de asta ma gândeam la o rulotica. Daca sunt colegi care poate au nevoie de un ajutor la o mica reparatie pe ici pe colo și îi pot ajuta, o sa o fac cu mare placere. 4 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2022 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2022 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2022 Servus @Mihai Gabriel și Vă dorim totodată baftă la găsirea căsuței potrivite pentru familia voastră ❗ 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2022 Salutare @Mihai Gabriel și bun venit întregului echipaj în această comunitate! Succes la găsirea și achiziționarea rulotei dorite! 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2022 Salutare @Mihai Gabriel Bafta + mult-mult noroc la gasirea rulotei dorite! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel I 902 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2022 Salut si bun venit printre noi. Cu siguranta o sa capatati experiente frumoase cu rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2022 Salut si bine ai venit in aceasta comunitate minunata . Speram sa devii si proprietarul unei rulote cit mai curind posibil si sa te bucuri de vacante minunate . Pe acest forum vei gasi foarte multe informatii . Daca ai nevoie de ceva , scrie la rubrica cautare ( cea cu lupa din coltul dreapta sus al paginii ) si te va directiona automat la topicurilr unde s-au dezbatut probleme ca a ta sau asemenatoare . Succes . 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2022 si bafta! 1 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2022 succes în căutarea rulotei dorite 1 Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2022 Salut @Mihai Gabriel 1 Distribuie această postare Link către postare