Levente Biro 3 Semnalează Publicat 14 Martie, 2022 (modificat) Salut tuturor! Eu sunt Levi! Anul trecut eu si sotia mea am calatorit in SUA timp de o luna jumate intr-o masina mica si acum am venit acasa si planuim sa calatorim in Europa intr-o masina cu un pic mai mult spatiu. Si am hotarat sa cumparam o duba si sa o convertim in autorulota. Cautand informatii pe internet am gasit forumul asta, unde deja am gasit multe raspunsuri in discutiile precedente. Modificat 14 Martie, 2022 de Levente Biro 3 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Martie, 2022 Salutare Levi, și baftă la conversia ce vrei să o realizezi pentru voi❗ Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 15 Martie, 2022 Salutare @Levente Biro și bun venit în această comunitate ! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 15 Martie, 2022 Bun venit si succes! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Martie, 2022 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare