Mogos Mihai 181 Semnalează Publicat 26 Martie, 2022 Salutare colegi, Am achizitionat rulota noua de mai sus, saptamana viitoare dealerul o va dota cu urmatorele:- mover- boiler gaz-electric- ATC- panou solar si invertor- duo control- usi suplimentare de acces sub paturi- cupla rapida de gaz (gratar)- cupla rapida pentru racord apa (city) Revenim cu poze la inceputul lui aprilie. Sent from my iPad using Tapatalk 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 26 Martie, 2022 Îmi aduc aminte când lăudăm planta 500 EU, ca fiind ideală pentru cuplu sau familie și cu 3 copii, chiar dacă am altă plantă rămân de părerea ca este cea mai "adaptabila". 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 27 Martie, 2022 Felicitări @Mogos Mihai pentru achiziție! Să aveți parte de ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Martie, 2022 Salutare colegi, Am achizitionat rulota noua de mai sus, saptamana viitoare dealerul o va dota cu urmatorele:- mover- boiler gaz-electric- ATC- panou solar si invertor- duo control- usi suplimentare de acces sub paturi- cupla rapida de gaz (gratar)- cupla rapida pentru racord apa (city) Revenim cu poze la inceputul lui aprilie. Sent from my iPad using TapatalkAștept cu nerăbdare sa ne întâlnim pe undeva la vară și sa o udam cum se cuvine. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mogos Mihai 181 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2022 Am revenit in tara aseara, azi am reusit sa igienizez rulota si sa mut lucrurile din cea veche si sa o pozez. 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2022 Rulota este superbă, acel pat este incredibil de comod în măsura de King size sau tip divan.Trenul arată foarte fain, sa aveți parte numai de călătorii minunate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mogos Mihai 181 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2022 Multumim Raul. Am observat ca e valurita salteaua in partea superioara, cred ca e ceva memory foam. Revenim cu impresii dupa ce o testam.Sent from my iPad using Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2022 A noastră din 2018 este memory, Silver Selection are salteaua memory de serie, noi dormim mult mai bine în rulotă decât acasă 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 Rulota arată minunat, iar ansamblul... într-adevăr e foarte frumos❗ Felicitări pentru achiziții și să vă bucurați din plin de ambele❗ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 Wow ce atelaj super fain! Felicitări și să aveți parte de ea multe ieșiri reușite și drumuri bune să aveți cu noua 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 Sa o stăpâniți sănătoși și cat mai multe iesiri si fara evenimente neplăcute. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 Bravo ! Arată super totul . 👌 Patul, intr-adevar e super. Sunt f.f. curios cum e sa tragi rulota cu un microbuz, asa ca daca puteti descrie experienta asta as aprecia in mod deosebit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 Felicitari pentru achizitie! Superb ansamblu! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 Frumos ansamblu! .Drumuri bune sa aveti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mogos Mihai 181 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 Azi aveam in plan sa spal masina si sa o pozez pe interior, dar la Timisoara ploua… astept vremea buna.Gabriel, diferenta dintre tractarea cu Cali si cea cu Rav este mare. Cu Cali nu am simtit rulota in spate, chiar am urmarit in anumite zone cu vant lateral la viteza de 110-120 km/h nu a intrat deloc in balans. Cu ansamblul vechi cand aveam vant lateral nu puteam merge cu mai mult de 80 Km/h si asta cu emotii. Depasirea autocamioanelor era problematica, daca camionul nu se tragea mai pe margine intram in balans, cu toate ca aveam ATC. Trebuie luat in considerare faptul ca acum rulota era goala, dupa un drum cu ea incarcata voi reveni cu un nou comentariu. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 Da , cunosc senzatia de stabilitate cand tragi rulota cu o masina lunga si grea , deci e similar cu camioneta. Nu ma asteptam sa fie asa o diferenta de mare fata de Rav ... Nici cu rulota incarcata nu cred sa aveti probleme. Inca o data felicitari pt achizitie si sa va bucurati de ele! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2022 @Mogos Mihai arată super ! Să aveți parte de iesiri minunate . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2022 Să o stăpâniți sănătoși și vacanțe frumoase cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri