Emil Gocan 14 Semnalează Publicat 28 Martie, 2022 Sunt Emil si de putin timp am reusit sa ne achizitionam si noi o rulota, un vechi vis al meu devenit realitate. Ne bucuram sa gasim membri cu aceasta pasiune si sa gasim/impartasim experiente si sfaturi utile. Sa fim sanatosi si sa avem vacante placute ! Trimis de pe al meu SM-N981B folosind Tapatalk 4 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Martie, 2022 Salutare @Emil Gocan și bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 28 Martie, 2022 Bine ai venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Martie, 2022 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 28 Martie, 2022 Servus Emil și vă spunem și noi și vă dorim multe ieșiri frumoase cu noua voastră achiziție❗ 1 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 28 Martie, 2022 Salut Emil. si calatorii minunate cu noua casuta! 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2022 Salutare @Emil Gocan Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2022 @Emil Gocan Asteptam prezentatea rulotei in topicul dedicat. Distribuie această postare Link către postare
Emil Gocan 14 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2022 @Bogdan C. Daa, ma apuc de scris ;) 1 Distribuie această postare Link către postare