Toma Roger 33 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2022 Noi, dacă se îndreaptă vremea, avem de gând să mergem la Tuzla de vineri. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2022 Pentru prima iesire din acest an, dupa Paste, noi avem in plan sa iesim la Vulcanii Noroiosi cateva zile - drum relativ scurt si speranta de liniste. Alternativa ar fi camping Panorama, diametral opus ca locatie, dar acceptabil ca timp. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionita Mihai 168 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2022 Pentru Tuzla optam și noi, tot de vineri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2022 Cum abia ce mi-am luat azi un cort de iarna, o sa mergem în zona Râșnov să-l probez! Vine cineva prin Râșnov? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2022 @Alin Ifrim dacă mergi la Pensiunea Râșnov o sa fie mulți prieteni de-ai mei acolo 😊 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Viorel 76 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2022 Cel mai probabil la un gratar la iarba verde in locatia unde tinem rulota. Cam greu de miscat cu copiii 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dobre Valeriu 10 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2022 Se pare că vremea este mai buna spre Sud-Est. Cunoaște cineva variante de campare in zona Hârșova? Cred că aș vizită Băile Puturoasa. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2022 în urmă cu 11 ore, Ursu Florin a scris: @Alin Ifrim dacă mergi la Pensiunea Râșnov o sa fie mulți prieteni de-ai mei acolo 😊 Acolo am vorbit. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2022 Râșnov 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2022 Camping BYA Năvodari ( cam dezamăgit de locație ) IMG_8285.MOV 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionita Mihai 168 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2022 Off camping Tuzla 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 24 Aprilie, 2022 De data asta am “trădat cauza rulotismului” și am ajuns in Grecia la un hotel. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2022 La 23.04.2022 la 18:48, Ursu Florin a scris: Camping BYA Năvodari ( cam dezamăgit de locație ) IMG_8285.MOV Ce nu a fost in regula la Bya? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Viorel 76 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2022 La 23/04/2022 la 18:48, Ursu Florin a scris: Camping BYA Năvodari ( cam dezamăgit de locație ) IMG_8285.MOV Ce frumos! De ce ai fost dezamagit? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2022 Sărbătoarea Sfintelor Paști la Mănăstirea Secu, aprilie 2022 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2022 @Gabriel I , @Marius Viorel locația nu a fost extraordinara pentru banii ceruți. Sunt de acord sa plătesc un camping de calitate, dar nu a fost cazul. Locatia este intr-o zona urâta, numai Constructii la roșu de jur împrejur. Nu ai nici unde sa mănânci in zona, trebuie sa mergi cu mașina… Eu unul nu mai calc pe litoralul românesc😊 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2022 Noi am fost acolo in 2020 când eram mai limitați un pic in opțiuni . Fata de ce mai văzusem pe litoral ( Tuzla, Hacienda 2 Mai, GPM Mamaia si Hahamace Corbu) ni s-a părut decent plus ca părea sa aibă potențial de dezvoltare. Imi pare rău sa aud ca nu ați avut o experiența pozitivă. In ce privește litoralul românesc ma abțin sa comentez. Yassas! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2022 @Gabriel I, Camping S pare destul de ok, dar era închis acum… Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mogos Mihai 181 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2022 Noi am fost prin Maramures.Am stat in camping Bradova Barsana, gazdele super faine si primitoare, peisajul de poveste (e situat pe un varf de deal), facilitatile sanitare lasa de dorit.Am vizitat: casa lui George Cosbuc, manastirea Barsana, memorialul victimelor comunismului Shighetul Marmatiei, cimitirul vesel si manastirea din Sapanta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mogos Mihai 181 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2022 Noi am fost prin Maramures.Am stat in camping Bradova Barsana, gazdele super faine si primitoare, peisajul de poveste (e situat pe un varf de deal), facilitatile sanitare lasa de dorit.Am vizitat: casa lui George Cosbuc, manastirea Barsana, memorialul victimelor comunismului Sighetul Marmatiei, cimitirul vesel si manastirea din Sapanta. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri