Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 15 Mai, 2022 Salutare, am făcut weekendul trecut prima iesire pentru anul ăsta în zona Poieni -cabana Cheia, în drumul spre cascada Șopot. O zonă care mi-a plăcut foarte mult. Locația este după ultima cabană de pe partea stângă, înainte de pod și de cabana Cheia care îi pe partea dreaptă. Asfaltul se termină la iesire din Poieni, iar după acea drumul este cu ceva gropi si trebuie mers mai încet. Am ajuns seara târziu, am avut noroc cu domnul Sandu de la cabana Cheia care a fost foarte amabil și ne-a explicat unde putem campa să nu deranjăm pe nimeni si unde este un izvor de apă potabilă. Mai sus tot pe partea stânga mai este un loc de campare doar că trebuie să treci râul care acum era destul de mare. Sunt destule obiective de văzut în zonă, cea mai renumită fiind cascada Șopot. Recomand și o vizită în satul Bătrâna! Drumul până acolo sus este pe o zonă forestier și cu masină josă se poate să ai probleme. Gânduri bune . PS: era să uit locația, si atentie NU ESTE SEMNAL LA TELEFON! https://goo.gl/maps/dvb7HzEzrUfSV9mz9 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 15 Mai, 2022 Mulțumim @Ciprian Mirescu pentru prezentare și poze! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 16 Mai, 2022 Frumos a locație, mulțumim pt foto si prezentare locație. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri