Stircu 14 Semnalează Publicat 21 Mai, 2022 (modificat) cine ma poate ajuta cu costuri minime? https://www.subito.it/caravan-e-camper/vas-monoscocca-mercedes-3-0diesel-km80-000-eu-8800-roma-438756266.htm?from=shop Modificat 21 Mai, 2022 de Stircu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Mai, 2022 Din păcate Roma este departe de mine și nici nu am cunostinte in acea zonă, îmi pare rău Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 21 Mai, 2022 @Raul G, omul cauta un chilipir si vrea sa-i fie adus acasa la un cost mai mic decat cel al unui bilet de avion low cost Bucuresti-Roma + taxi pana la firma! A, si combustibil din Ungaria ca e mai ieftin! Nu cred ca ne incadram niciunul la aceasta categorie de pret... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stircu 14 Semnalează Publicat 21 Mai, 2022 acum o oră, Raul G a scris: Din păcate Roma este departe de mine și nici nu am cunostinte in acea zonă, îmi pare rău în urmă cu 2 ore, Raul G a scris: Din păcate Roma este departe de mine și nici nu am cunostinte in acea zonă, îmi pare rău în urmă cu 2 ore, Raul G a scris: Din păcate Roma este departe de mine și nici nu am cunostinte in acea zonă, îmi pare rău multumesc 32 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: @Raul G, omul cauta un chilipir si vrea sa-i fie adus acasa la un cost mai mic decat cel al unui bilet de avion low cost Bucuresti-Roma + taxi pana la firma! A, si combustibil din Ungaria ca e mai ieftin! Nu cred ca ne incadram niciunul la aceasta categorie de pret... cu toate ca aveti o varsta va scapa unele lucruri în urmă cu 2 ore, Raul G a scris: Din păcate Roma este departe de mine și nici nu am cunostinte in acea zonă, îmi pare rău La 18.03.2022 la 19:49, Alin Ifrim a scris: Vrei neapărat autorulota? Excluzi rulota? La 10000 de euro zic ca găsești o rulotă chiar bună, de 10 - 12 ani vechime. Și ai avantajul mobilitatii după ce campezi, poți folosi mașina. La 23.03.2022 la 23:55, Raul G a scris: Noi suntem în 5 și avem mașina cu 7 locuri unde fiecare are scaunul si centura lui. Profesiunea și experienta m-a adus de-a lungul anilor sa prefer siguranța mașinii la un van, camper, furgon La 06.04.2022 la 11:31, Stircu a scris: Chiar am avuti o problema medicala atunci in clas a VIII- a la lectia ATI dar in rest ma descurc, la liceu si la facultate nu amfacut gramatica în urmă cu 2 ore, Raul G a scris: Din păcate Roma este departe de mine și nici nu am cunostinte in acea zonă, îmi pare rău Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Mai, 2022 Si ce ai dorit sa ne comunici cu acele citate? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 21 Mai, 2022 18 minute în urmă, Raul G a scris: Si ce ai dorit sa ne comunici cu acele citate? Ne-a comunicat faptul ca poate cita de mai multe ori acelasi lucru, ca poate scrie ceva in interiorul unui citat si ne-a reamintit ca a urmat un liceu si o facultate. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Mai, 2022 Anunțul nu mai există Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri