Dan Remus 4 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2022 (modificat) Salutare tuturor! Sunt Dan Remus din localitatea Baia Mare, Maramures. Nu sunt posesor de rulota (deocamdata) insa sunt foarte hotarat ca intr-un viitor apropiat sa imi cumpar una sau sa incerc transformarea/convertirea unui van intr-o casuta simpla si frumoasa pe roti. Oricum, nu sunt strain de campat si nici de ceea ce inseamna viata intr-un camping. De cativa ani buni luam cortul (eu si prietena) si strabatem tara aceasta in lung si-n lat! Sincer parca imi da o mobilitate mai mare faptul ca stau la cort decat sa tractez o rulota dupa mine pe tot felul de coclauri. Totusi cred ca alegerea se rezuma si la confortul pe care il ai in cele 2 situatii. M-am alaturat acestui grup si pentru faptul de a afla locuri noi de campare precum sa urmaresc si dificultatle care pot aparea atunci cand vorbim de campatul in rulota. Poate ne intersectam pe forum mai des si vom putea sa dezbatem tot felul de topicuri in domeniul acesta! Multumesc de primire si sa aveti o seara buna! Modificat 1 Iulie, 2022 de Dan Remus 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2022 Salutare @Dan Remus și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Dan Remus 4 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2022 Multumesc frumos! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2022 Seara frumoasă și bun venit alături de noi @Dan Remus! Distribuie această postare Link către postare