Razvan.diaconescu 3 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2022 Ma numesc Razvan Diaconescu si de anul acesta sunt posesor de campervan, am 36 ani si sunt din Balotesti(IF). Sunt inregistrat pe forum mai de mult dar abia anul acesta am facut pasul(pana acum am cercetat). Am facut deja 3 plimbari cu camperul si pot sa zic ca am facut alegerea buna.Echipa de calatorie este formata cu sotia mea si cei 2 pisici. Sent from my SM-G975F using Tapatalk 2 Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2022 Salut, @Razvan.diaconescu ! S-o umblati sanatosi multi kilometri de acum incolo! Cine e a treia pisica? Toate cele bune! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2022 Salutare Răzvan și Drumuri multe, frumoase și fără probleme să aveți în continuare❗️ Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2022 Buna venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2022 Salutare @Razvan.diaconescu și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare