Roland Stanciu 302 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2022 Salut pe toți membrii acestui forum. Sunt din Câmpulung Moldovenesc, 48 de ani.Sunt proaspăt posesor de rulota - Weinsberg 450 FU. Rulota a fost achiziționată doar de sâmbătă trecuta. Din păcate fostul proprietar nu prea mi-a dat prea multe informații. Este prima mea rulota. Cunoștințele mele despre rulote sunt minime, asa ca sper din tot sufletul ca acest forum sa ma ajute. Am o groaza de necunoscute, dar le voi spune pe rand. Mulțumesc anticipat. 3 Distribuie această postare Link către postare
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2022 @Roland Stanciu mă poți suna oricând. Îți răspund cu drag la orice întrebare. Sunt din Suceava. Îți dau numărul meu de telefon: 0749 233 299 Spor în toate! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2022 Salutare Roland, și să vă bucurați din plin de noua voastră căsuță... mobilă. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.398 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2022 Salutare @Roland Stanciu și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2022 Salut @Roland Stanciu Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2022 Buna venit si sa va bucurați de ea! Distribuie această postare Link către postare