MihaiSC 4 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2022 Colegilor, va salut . Numele meu e Mihai, sunt din Curtea de Arges iar din luna iunie trag cascarabeta Hobby Excellent 510UB dupa tractorasul Qashqai 4x4, 2l diesel 2 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2022 Distribuie această postare Link către postare
Bilti 205 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2022 Bine ai venit. Cum trage Qashqai-ul? Distribuie această postare Link către postare
MihaiSC 4 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2022 10x @Bilti@Lungu Marin Qashqaiul trage bine, ansamblu foarte bine echilibrat dupa parerea mea (mma 2100/mma 1300) Acum am citit pe forum ca este recomandat sa trec cutia pe manual/sport Dar nici pe automat nu mi s-a parut ca schimba prea des Iar 4x4 nu am prea fost nevoit sa folosesc pana acum Ceau all Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2022 Salutare @MihaiSC și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2022 Salutare Mihai, vă spunem și noi și vă dorim doar ieșiri reușite cu voastră❗️ Distribuie această postare Link către postare
MihaiSC 4 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2022 Bine v-am gasit @Fejer Antal@Ovidiu-Betty 2 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2022 Salutare și bine ai venit printre noi Inviato dal mio Lenovo TB-X606F utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2022 @MihaiSC ! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2022 @MihaiSC ! Iesiri cat mai multe si vreme frumoasa! Distribuie această postare Link către postare
MihaiSC 4 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2022 10x pentru urari @Raul G @Ciprian Mirescu @Bogdan C. Toate bune tuturor si drumuri fara cuie Distribuie această postare Link către postare