Adi Aloman 93 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2022 Salut, Am o problema cu bateria de apa de la bucatarie. Pierde putina apa pe la imbinarea din poza, dupa ce inchid maneta, indiferent daca e de la bucatarie sau baie. Am desfacut.o si am vazut ca are doua garnituri care etanseaza cilindrul care duce la pipa (una sus si una jos). Inclin sa cred ca la acele garnituri e problema. N.am gasit sa le cumpar separat, asa ca trebuie sa iau alta baterie completa. A mai patit cineva ceva similar? Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adi Aloman 93 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2022 Am tot cautat, intrebat pe la mai multi care au accesorii de rulote si garniturile alea nu se gasesc separat, au o sectriune mai ciudata. Am incercat si pe la magazine de instalatii si ... nimic. Am incercat cu niste o-ring-uri care se potriveau perfect si tot scapa apa. Pana la urma am luat alta baterie, caz inchis. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri