Gherman Radu 44 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2023 Buna ziua și bine v-am găsit, mă numesc Radu și sunt din Cluj-Napoca, încă nu sunt posesor de rulota, sper în săptămânile următoare să achiziționez una 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2023 Salutare Radule, și bafta la găsirea rulotei perfecte pentru tine❗️ 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2023 Salutare @Gherman Radu și bun venit în această comunitate! Succes și grijă mare la achiziționarea rulotei mult dorită! PS: dacă nu ai citit, există topic la ce trebuie să fi atent când cumperi o rulotă! Dacă găsești pe cineva care are experiență în rulotism să iei cu tine să verifice starea rulotei. Baftă!!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gherman Radu 44 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2023 19 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Salutare Radule, și bafta la găsirea rulotei perfecte pentru tine❗️ Mulțumesc Distribuie această postare Link către postare
Gherman Radu 44 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2023 7 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Salutare @Gherman Radu și bun venit în această comunitate! Succes și grijă mare la achiziționarea rulotei mult dorită! PS: dacă nu ai citit, există topic la ce trebuie să fi atent când cumperi o rulotă! Dacă găsești pe cineva care are experiență în rulotism să iei cu tine să verifice starea rulotei. Baftă!!! Mulțumesc, de anul trecut mă tot documentez la ce sa fiu atent când achiziționez o rulota, sper sa fie bine 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2023 @Gherman Radu , sper să găsesti rulota perfectă pentru tine (dimensiuni, dotări... si evident bani!). Mult succes! Distribuie această postare Link către postare
Gherman Radu 44 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2023 Chiar acum, Ciprian Mirescu a scris: @Gherman Radu , sper să găsesti rulota perfectă pentru tine (dimensiuni, dotări... si evident bani!). Mult succes! Mulțumesc Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2023 Bun venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Gherman Radu 44 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2023 în urmă cu 15 ore, Lungu Marin a scris: Bun venit printre noi! Bine v-am gasit! Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2023 @Gherman Radu Distribuie această postare Link către postare
Gherman Radu 44 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2023 31 minute în urmă, Adiciordas a scris: @Gherman Radu Bine v-am gasit! Distribuie această postare Link către postare