Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 Buna ziua. Intenționez sa achiziționez o rulota. Am găsit in Germania, la un Neamț, persoana fizica, un DETHLEFFS Beduin VIP 760, fabricata in anul 2013. Noi suntem începători in acest hobby, dar ne place și ne dorim, o rulota, mare, noi find doi copii și doi Adulți. As vrea sa știu cât mai multe lucruri despre acest model, dacă ma puteți ajuta. Va mulțumesc anticipat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bilti 205 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 nu am modelul dar e o rulota foarte lunga si grea si foarte lata. ai nevoie si de o masina serioasa ca sa o tractezi. de ce nu cauti una mai scurta cu pat etajat? eu asa am procedat. cu cele lungi vei avea dificultati la campare si pe strazile mai inguste. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 La 2/5/2023 la 10:14, Bilti a scris: nu am modelul dar e o rulota foarte lunga si grea si foarte lata. ai nevoie si de o masina serioasa ca sa o tractezi. de ce nu cauti una mai scurta cu pat etajat? eu asa am procedat. cu cele lungi vei avea dificultati la campare si pe strazile mai inguste. Arată mai mult O voi tracta cu Nissan Navara V6 3.0 TDI, cutie automata in 7 trepte. Eu sunt Sofer de camion(TIR) și nu cred ca voi avea probleme atât de mari din cauza gabaritului. Vreau sa iau una mare și din cauza băii, in care vreau sa fie separat dușul de Wc. M-am tot uitat la rulotele Fendt și sunt rare cele cu baia separată. Între Fendt și DETHLEFFS, care ar fi mai buna? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 Una pentru familie cu baie și cabina de dus separata am în vânzare, è din 2018.Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 Vorbind despre Beduin, este una din cele mai bune rulote de pe piață.Este dublu ax deci mare, foarte mare ceea ce comportă niște probleme, plătești dublu autostrăzile acolo unde sunt cu plată, pe drum având și experienta profesionala nu ai probleme, vei avea în campinguri unde nu prea ai loc nici de manovrare si nici de compare, asta in majoritatea lor. Alt neajuns este mooverul, dacă nu îl are trebuie unul pentru dublu ax ce ajunge cam la 4-5 mii.Am prieteni ce au facut înconjurul continentului, ce ies minim o dată pe lună și chiar dacă sunt doar în 2 nu ar schimba-o pentru nimic în lume, vorbesc de dublu ax nu de Beduin.Cât despre tractor, poți tracta liniștit cu el, am tractat cu Infiniti meu ce are același motor, iar acum cu un n Pathfinder cu 2.5 si nu am avut minima problema în a face pasurile alpine. Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 La 2/5/2023 la 12:16, Raul G a scris: Una pentru familie cu baie și cabina de dus separata am în vânzare, è din 2018. Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Arată mai mult Ce model? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 La 2/5/2023 la 13:23, Theodorescu Alexandru a scris: Ce model? Arată mai mult https://www.forumrulote.ro/topic/11367-knaus-580-sudwind-silverselection-2018/Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 916 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 @Theodorescu Alexandru ambii sunt producători de rulote “high quality”. Beduin este din gama premium a lui Dethleffs. Probabil pe drum nu vei avea probleme cu un ansamblu mare având o mașina potrivită de tractat si experiența adecvată ca șofer, problemele or sa apara fata de lipsa de spațiu de manevra la intrările in campinguri, pozitionarea rulotei pe parcela, etc. Rulota mare are farmecul ei , depinde totuși si ce intenționezi sa faci cu ea. PS. Ai vreo legătura cu SGarage? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 (modificat) La 2/5/2023 la 15:07, Gabriel I a scris: @Theodorescu Alexandru ambii sunt producători de rulote “high quality”. Beduin este din gama premium a lui Dethleffs. Probabil pe drum nu vei avea probleme cu un ansamblu mare având o mașina potrivită de tractat si experiența adecvată ca șofer, problemele or sa apara fata de lipsa de spațiu de manevra la intrările in campinguri, pozitionarea rulotei pe parcela, etc. Rulota mare are farmecul ei , depinde totuși si ce intenționezi sa faci cu ea. PS. Ai vreo legătura cu SGarage? Arată mai mult Nu. Firma mea se numește Theo Personal. Vreau sa merg in special in Turcia și Grecia, dar voi merge și pe la noi la munte, Zărnești(Plaiul Foii), Sibiu(Gura Râului) și alte zone… Modificat 5 Februarie, 2023 de Theodorescu Alexandru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2023 La 2/5/2023 la 14:15, Raul G a scris: https://www.forumrulote.ro/topic/11367-knaus-580-sudwind-silverselection-2018/ Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Arată mai mult Foarte frumoasa, dar nu este ceea ce caut. Oricum, mulțumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri