Stircu 14 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2023 Doresc as achizitionez o autorulota care sa aiba masa maxima peste 3500 kg. NUmai ca vanzatorul nu stie sa imi spuna unde o uncadrez la pretul asigurarii si la pretul taxei de drum. Imi poate da cineva un sfat? Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2023 Salutare @Stircu Pai, parca ai achizitionat una din Italia, "aici" ... Lasa-o (mai) usor cu SUA... e greu de adus de peste ocean (vama, container, ...bla-bla-bla), bani multi (o caruta de bani, sti vb. aia?). N-am vazut nici p'afara pe cineva cu asa o hardughie (mare si grea=imensa!). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2023 Teoretic, pana la sfarsitul anului o sa fie mai usor. In sensul ca si Romania va trebui sa isi armonizeze legislatia si codul rutier european. S-a hotarat ca vehiculele care au sarcina maxima autorizata pana la 4.250 kg sa fie incluse la cat B. Daca te incadrezi o sa fie mai usor. Asta daca si ai nostrii nu trag de timp cu aplicarea legislatiei…. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri