Coni 2 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2023 Salutare, oameni buni! Eu sunt Coni, proaspăt intrat în grupul VAG, mândru posesor de T4 Caravelle. Maşina este o bucurie totală la condus, chiar dacă e cu doar 17 ani mai tânără decât mine (am doar 44, mai avem timp de multe :D ). Am luat Teuţul cu un singur scop - campervan - şi este deja echipat cu cele trebuincioase (pat, frigider, plită, chivuetă, wc ecologic). I-am montat un Eberspaecher, să nu fie frig la familion şi o baterie staţionară gel JRH de 120Ah. Am început dezmembrarea, însă, cel care s-a ocupat de ea nu a luat-o cu începutul, aşa că trebuie să mă ocup eu de antifonare, montarea izolaţiiilor vibro, fono şi termoabsorbante, înlocuirea covoraşului din interior... ce, mai, tot ce trebuie pentru a prelungi viaţa maşinii şi obţinerea unui minim de confort. Motorul simplu de 1.9D este fenomenal, are vlagă şi, cu toate cele schimbate la timp, pot avea o jucărie interesantă anu mulţi, de-acum încolo. O să vă cer sfaturi pe parcurs, cu tot ce presupune transormarea reală într-un campervan, în martie urmează înlocuirea kit-ului de ambreiaj (dă semne de oboseală) şi pregătirea Teuţului pentru prima ieşire cu familia. Drumuri bune tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2023 Salutare @Coni și bun venit în această comunitate! PS: arată ne mașinuța in topicul dedicat! 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2023 Bun venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2023 Salutare și bine ai venit printre noi Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2023 @Coni Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2023 @Coni Distribuie această postare Link către postare
Andrei.N 190 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2023 Frumos proiect, haide, sa vedem pozele! Distribuie această postare Link către postare