Bogdan B 58 Semnalează Publicat 7 Mai, 2023 Salut, am reusit inevitabilul ... am lovit putin rulota (Sterckeman Novastar Tendance) si m-am ales cu o crapatura in caroserie (este din fibra, sau alt material plastic care se crapa ....) - stie cineva denumirea tehnica a materialului? Cu ce adeziv pot sa o lipesc peste care sa aplic chit (este si putin infundata)? Sau, exista un adeziv cu care pot sa lipesc direct si sa slefuiesc (ceva rigid, dar rezistent la apa si vibtatii)? Sau, pot sa aplic direct chit de fibta pentru auto? Momentan i-am "tras" niste silicon pentru a evita infiltratiile, pe care evident o sa il curat ... Mai are si un profil stramb, dar deschid alt topic, ptr ca o sa fie o alta discutie si poate o sa fie utila cuiva si pe viitor ... Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 8 Mai, 2023 Salut , daca este din fibra esti norocos . Se repara usor . Daca este plastic , este o problema . Trebuie sa identifici tipul de plastic si cu ce tip de electrozi se poate repara . Din cite stiu se repara cu electrozi din acelasi material . Trebuie folosita si plasa speciala ca si armatura . Poti gasi la serviceuri care repara caroserii sau bari din plastic . Cauta pe feisbuc Niculae Rotea , el confectioneaza si repara geamuri de rulote si a lucrat foarte mult cu plasticul . Daca nu faci o identificare exacta , nu merge pe varianta - poate tine - , ca nu va tine . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 8 Mai, 2023 Multumesc pentru sugestie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 8 Mai, 2023 Lipit cu electrozi pare prea complicat, tinand cont de faptul ca exista o groaza de adezivi foarte buni. Intrebarea este: ce adeziv? Daca stie cineva din experienta.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri