Bogdan B 58 Semnalează Publicat 7 Mai, 2023 Salut, intrebarea 2 pe acelasi subiect "am reusit inevitabilul ... am lovit putin rulota (Sterckeman Novastar Tendance) ....." In afara de crapatura din topicul anterior, am si un profil (sina cort) turtit pe vreo 20 cm lungime. Ma gandesc ca o rezolvare practica, oarecum rapida si mai putin costisitoare, ar fi sa tai bucata distrusa si sa o inlocuiecc. Aveti idee de unde pot sa cumpar astfel de profile in Bucuresti? As prefera un magazin fizic, cu mai multe tipuri de profile pe stoc, intrucat o sa fie o alegere aproximativa, nu dupa un cod de piesa... PS oponentul a fost un autobuz. Care arata mult mai rau Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 8 Mai, 2023 Salut , problema asta nu se rezolva chiar asa de usor , cumperi sina de la raionul de perdele si o inlocuiesti . Sint citeva serviceuri dedicate care pot rezolva problema asta , Nu se poate inlocui dar acea bucata , trebuie toata sina si schimbat si masticul , asta in fericitul caz in care peretii nu sint afectati . Lucrul asta il vei vedea doar cind demontezi sina . Dar , daca vrei sa continui concediile anul acesta , vezi ca la Dedeman exista o banda de aluminiu cu mastic butilic de la Sika pentru a repara acoperisuri si burlane , ia o rola si lipeste-o pe toata partea afectata , sa acopere toata sina , Important este sa nu se infiltreze apa in peretii rulotei . Poti schimba banda in fircare an . Succes . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 8 Mai, 2023 Nu este chiar asa complicata reparatia. Se taie sectiunea afectata si se inlocuieste. Evident, mastic, suruburi etc... Structura nu este afectata... Informatia de care am nevoie, este unde gasesc profile de cumparat, in magazin fizic, in Bucuresti.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri