Ovidiu Stefan 20 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2023 Bună, numele meu este Ovidiu, ma bucur sa fiu membru al comunitatii. Va prezint și, , coviltirul, , . 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2023 Salutare @Ovidiu Stefanși bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Roland Stanciu 302 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2023 Salut și bine ai venit. Poți pune mai multe poze cu "coviltirul"? Sunt curios cum e în interior. Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2023 @Ovidiu Stefan ! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu Stefan 20 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2023 Mulțumesc pentru primirea calda. Poze cu interiorul cortului nu cred ca am, dar la ieșirea din weekendul următor o sa ii fac. Nu prea reușesc sa inserez poze, mărimea maxima bănuiesc ca e 4 MB, dar nu le încarcă nici pe cele sub 4. 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2023 Salutare și bine ai venit printre noi Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare