Ovidiu Stefan 20 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2023 Bună, va prezint o remorca cu capac și un cort auto cu care ieșim în natura. Am ales aceasta varianta pentru costurile relativ reduse ținând cont de faptul ca atât remorca și cortul sunt noi, greutatea și gabaritul foarte redus, cam 350-370 kg cu tot echipamentul din remorca, perfect pentru un motor 1L 115cp și 200nm. Cortul deschis are 190x240, perfect pt 4 persoane ( și 5 dacă sunt copii) noi suntem 3. Remorca este Tpv Bockmann 200Lx107lx75H, gândită pentru astfel de sarcini pe capac. Usor de manevrat, cu picioare de calare pe spate. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2023 Frumos, mai de demult cochetam și noi cu o astfel de soluție, dar am abandonat ideea, felicitări Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2023 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Stefan 20 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2023 Încă câteva poze micșorate. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Stefan 20 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 Câteva poze cu interiorul cortului la rugămintea lui Roland Stanciu. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 300 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2023 Mulțumesc frumos. Chiar e spațios în interior. La cât mai multe iesiri! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bilti 205 Semnalează Publicat 1 August, 2023 ati fost la Hajdu de 1 iunie? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Stefan 20 Semnalează Publicat 1 August, 2023 (modificat) Da, sa înțeleg ca ne am intersectat? Oare am fost vecini de parcele, am vorbit despre găinațul ala apocaliptic? Modificat 1 August, 2023 de Ovidiu Stefan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bilti 205 Semnalează Publicat 1 August, 2023 exact. eu eram. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Stefan 20 Semnalează Publicat 1 August, 2023 Ce mica e lumea, salutari și toate cele bune. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri