Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 27 August, 2023 Bună ziua, având în vedere experiența de la intrare în Macedonia de anul trecut (când veneam spre casă, au cerut cei de la vamă să am permis categoria B+E) vreau să întreb dacă anul acesta au fost colegi care au trecut prin Macedonia cu rulota și permis B96 respectiv dacă au fost luați la întrebări când au intrat/ieșit din țară? Mulțumesc! PS: Nu întreb pentru un prieten ci pentru mine! Dacă toate astrele se aliniază trag o fugă până în Grecia. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2023 Salutare, având în vedere că astrele s-au aliniat..... revin si cu un răspuns la întrebarea mea: nu am fost întrebat nimic de permis la intrare/iesire în/din Macedonia. Vedem când mă întorc spre casă dacă am alte suprize. Drumuri bune 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2023 Din păcate săptămâna de lenevit pe plajă a trecut foarte repede asa că revin cu un update: -nici la întoarcerea spre casă intrare/ ieșire din Macedonia nu mi-a fost solicitat permisul de conducere pentru control. Asa că vorba fiului meu: "dna de anul trecut de la vamă poate a avut o zi proastă!". Toate cele bune 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri