Vizitator

Vand rulota BEYERLAND 430D VITESSE

24 postări în acest subiect de discuţie despre Vand rulota BEYERLAND 430D VITESSE

Vand rulota BEYERLAND 430D VITESSE

Vizitator

Vand rulota Beyerland 430 D vitesse, fabr 1992, incalzire trumatic cu ventilatie si tubulatura pt ventilatie aer cald sau rece in interior si compartiment butelie, aragaz 3 ochiuri , frigider cu congelator face -7 grade , chiuveta inox bucatarie, wc fix cu golire exterioara thedfort, 2 pompe sumersibile apa una ptr chiuveta si una pt spalare wc, cort cu laterale, deschis in fata cu fusta, panou solar 100 w cu regulator de incarcare 15 A, acumulator 90 A, redresor pt incarcare acumulator, toate luminile pe led- uri, autonomie electrica off  camping, 2 paturi cu mese, pot dormi 4-5 persoane, unul din paturi cu perdea pt intimitate, roata rezerva, coarba, totul functional pe 220 v , 12 v si gpl, itp 2015, asigurare, greutate proprie 729 kg si mma 1050 kg, 2 trape cu plase antiinsecte , cea mare cu ventilator in 3 trepte cu 2 sensuri, multe dulapuri de depozitare, spatii depozitare sub paturi, instalatie cablu tv , toate ferestrele cu perdele, jaluzele, draperii (pentru inimitate) si plase antiinsecte, mochetata, fara infiltratii mirosuri neplacute sau mucegai, prize 12 V montate in spatiu depozitare din fata, multe prize 220 V montate in diferite locuri, scarita , cd plater mp3 XPLOD cu 4 boxe, dimensiuni 5920 cu protap/2190/2470, podeaua antifonata, dulap haine in 2 usi incalzit, dulap pantofi incalzit, cablu 220v, invertor 12v-220v -500w, generator 650 w, antena satelit +LNB+FINDER de reglat antena cu receiver si TV color diagonala 47 cm, sigurante 12 v , sigurante 220v, aplice interior 12v nisa exterioara pt baterie si separata pt golire wc, ingrijita si foarte curata, gata de drum fara investitii ulterioare, inmatriculata pe numele meu pret 3450 euro disc, se poate vinde si fara anumite dotari la un pret mai mic, separat vand doar generatorul la 90 euro.

Tel: 0746079424 cosmote.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator

Nea Marine ,

Uitashi pozili  biggrin

Link către postare
Vizitator

Fac o reducere de toamna 3250 euro, sau mai putin fara panou fotovoltaic , redresor etc, pt cine este interesat putem negocia.

Link către postare
Vizitator

Ai trecut la reducerea de iarna acum.

Bun si asa !

Bafta la vanzare  nay

Link către postare
Doru Radu

Gata nea Marine te pensionezi ne lasi , ce faci? nyo

Link către postare
Vizitator

Odata ce ai luat acest microb nu cred ca te lasi usor de el.Asa ca ................ nu va parasesc  si sper sa ne vedem cat mai curand.

Link către postare
Vizitator

Pretul de 2800 Euro este fara : invertor, generator, antena parabolica LNB, finder si tv color, sau cu totul 3000 Euro.

Link către postare
Vizitator

Da macar acolo 2litri de zaibar tot ii lasi omului pentru prima iesire . Nu ?

:)

Link către postare
Vizitator

Adi anul asta nu mai am zaibar dar am un ANANAS de bei pan te trezesti..........cum nu trebuie

Link către postare
Vizitator

Aha !

Adica ma trezesc in cort , cu "catargul " la verticala .

Nu-i rau , nu-i rau deloc !

superok

Link către postare
Vizitator

Vesi ca am trimis niste poze pe messenger punele te rog aici la vand rulota Beyerland si fac cinste la prima intalnire.

Adrian V.

Astea sunt pozele rulotei

23u7bwo.jpg

s41fgz.jpg

2lwr5l3.jpg

286vcr9.jpg

25u36eo.jpg

34t1zpl.jpg

14m7yqd.jpg

33blo2h.jpg

23w9083.jpg

Link către postare
Viorel C.

Am reactualizat toate imaginile din topic.
Bafta la vanzare!

P.S. oricare articol este recomandat sa se promoveze pe Facebook si Google Plus.

Link către postare
Vizitator

Se reduce la 2750 euro.

Modificat de lungu marin

Link către postare
Vizitator
On 11.09.2015, 15:43:01, Adrian H a scris:

Se poate monta un boiler cu gaz pentru apa calda la dus in aceasta rulota? Cam la cat ar iesi operatiunea, daca stie cineva? 

Ca sa montezi un boiler este ceva cam complicat , dar nu imposibil .Trebuie sa schimbi ambele baterii si sa mai tragi niste tevi .
Eu zic sa studiezi acest topic In loc de boyler pentru apa calda

Link către postare

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.