StefanS 3 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2023 Buna dimineata, dupa ani de cochetarie cu diverse variante de calatorit, realizez ca telul meu este o autorulota. Pe care am inceput sa o caut. Motociclist in suflet si cat pot de des si calare, iubitor de munte. Va salut pe toti si va doresc doar iesiri reusite! Stefan 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2023 Salutare @StefanS si bun venit in aceasta comunitate! PS: La fel și eu motociclist in suflet! Distribuie această postare Link către postare
Roland Stanciu 300 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2023 Salutare de la un alt rulotist/motociclist. Succes in achiziționarea autorulotei. De curiozitate ce motor ai (eu sunt posesor de Honda Transalp XL700VA)? Distribuie această postare Link către postare
StefanS 3 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2023 Pentru clarificari, Honda Transalp XL600V 2 Distribuie această postare Link către postare
Dragos Alexandrescu 103 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2023 Salut si bine ai venit in comunitate!! Asta a fost Bumblebee-ul meu. Iti urez succes in gasirea autorulotei dorite. 2 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2023 Distribuie această postare Link către postare