Neacsu Theo 10 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2023 Bună ziua, comunitate!Numele meu este Neacșu Teodor, posesor al unui campervan realizat dintr-un Citroen Jumper 2016, proiect efectuat în totalitate de mine.Vă mulțumesc pentru accept și vă stau la dispoziție cu sfaturi și informații despre conversii.O zi faina tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2023 Salutare @Neacsu Theo și bun venit în această comunitate! PS: așteptăm prezentarea căsuței în topicul dedicat! Distribuie această postare Link către postare
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2023 Bine ai venit printre noi! Si eucsunt interesant de prezentarea casutei, am si eu un proiect in lucru tot pe citroen jumper 2015, l4h2.Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2023 Bun venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2023 @Neacsu Theo Salutare si La 3.10.2023 la 11:13, Neacsu Theo a scris: .... posesor al unui campervan realizat dintr-un Citroen Jumper 2016, proiect efectuat în totalitate de mine. Felicitari! Uimește-ne cu geniala ta conversie ! La 3.10.2023 la 11:13, Neacsu Theo a scris: [...] vă stau la dispoziție cu sfaturi și informații despre conversii. Conversia este omologata ? Distribuie această postare Link către postare