Alex Bosca 1 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2023 Salutare oameni faini si bine v-am gasit, numele meu este Alex , sunt din Timisoara si sunt proaspat posesor de rulota , o am din vara. M-a prins microbu‘ , ce sa-i fac … Am invatat multe de pe acest forum pana acum si tin sa va multumesc mult pentru asta. Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2023 Salutare @Alex Bosca si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2023 Bun venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2023 @Alex Bosca ! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2023 Salutare și bine ai venit printre noi Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2023 @Alex Bosca bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare