Grigoras Dragos Iulian 1 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2023 Buna ziua oameni buni, ma numesc Iulian si sunt posesorul unei rulote Lunar Lexon din 2005. O am de 4 anisori si acum am primit o mare provocare din partea unei infiltratii care a ajuns de la tot tavanul pana spre podea. Am inceput singurel demontarea rulotei in interior si va urma reconstructia. Voi face un story cu tot ce am muncit, poate va inspira pe viitor si pe alti rulotisti. Drumuri bune sa aveti si fara evenimente, numai bine! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2023 @Grigoras Dragos Iulian și spor la reparație! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2023 Bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2023 Salutare și bine ai venit printre noi, spor la treaba Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2023 Salutare @Grigoras Dragos Iulian și bun venit în această comunitate! Succes la renovat! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2023 @Grigoras Dragos Iulian Salutare si ...spor la treaba! Distribuie această postare Link către postare