Andrey 70 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Salutare! Stie cineva de vreun camping in Austria sau Italia care sa fie cat mai aproape de partia de schi, eventual chiar la baza partiei? Sa nu trebuiasca sa mergi cu masina sau autobuzul pana la partie... Daca ar mai avea si un spa, ar fi minunat. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornelsavu 99 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Salut, Camping Vidor in Italia. Partia trece pe langa camping. Te sui pe schiuri si mergi pana la gondola, iar la intoarcere cobori pe partie rosie pana la camping. Au si un mic magazin in camping, plus spa si piscina exterioara. Cel mai misto mi s-a parut faptul ca au inclusiv conexiune la gaz si stai fara probleme ca ingheata butelia sau se goleste. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Sexteen park, dacă mai găsești loc iarna aceasta Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 24 Ianuarie Multumesc de raspunsuri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 3 Iunie Salutare! Am fost in februarie in camping Vidor. E superb! Din rulota te sui pe schiuri si ajungi pe partie. Mergi pe schiuri cateva sute de metri si ajungi la telegondola. De aici, urci unde vrei. Cred ca doar in zona Di Fassa sunt peste 10 km de partie, insa ai acces si la alte zone, doar pe schiuri si pe instalatiile de cablu. Se poate trece in Austria si in Elvetia pe schiuri (noi nu am facut-o, ne-am limitat la zona Di Fassa). Pe partie este chiar si biserica... Campingul nu e foarte mare, cred ca poate primi peste 100 rulote. Are si posibilitatea de cazare in camere. Are un SPA foarte bun (saune, piscine inauntru si afara, locuri de joaca pentru copii, etc), doar ca in ultima zi ni s-a intezis sa intram in sauna pentru ca nu am vrut sa ne dezbracam total. Pana atunci intrasem ca oamenii normali. Dar, ultima zi fiind, nu pot spune ca ne-a stricat sejurul. Electricitate, apa, gaz si canalizare pt apa gri la fiecare loc de campare. Este un loc unde m-as intoarce! (nu merg, de obicei, in acelasi loc) Preturi si alte facilitati gasiti pe site-ul Camping Vidor. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 3 Iunie La 22.01.2024 la 13:27, Cornelsavu a scris: Salut, Camping Vidor in Italia. Partia trece pe langa camping. Te sui pe schiuri si mergi pana la gondola, iar la intoarcere cobori pe partie rosie pana la camping. Au si un mic magazin in camping, plus spa si piscina exterioara. Cel mai misto mi s-a parut faptul ca au inclusiv conexiune la gaz si stai fara probleme ca ingheata butelia sau se goleste. Multumesc mult pentru recomandare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornelsavu 99 Semnalează Publicat 7 Iunie Ma bucur ca ti-a placut. Probabil si noi o sa il mai vizitam iarasi la iarna 2-3 zile. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri