Teodor Dan 2 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2024 De la Dan, sănătate ! Sînt încîntat că am găsit acest forum, sper să-mi fie de folos în organizarea proiectatei vieţi de nomad . De ajutat din partea mea, cîte ceva despre recepţia programelor transmise prin satelit şi comunicaţii radio. Drumuri bune şi vreme faină ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2024 Salutare @Teodor Dan și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Gherman Radu 44 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2024 Buna ziua si bine ati venit! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2024 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 4 Martie, 2024 Salutare și bine ai venit printre noi Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.858 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2024 @Teodor Dan Salut La 28.2.2024 la 7:31, Teodor Dan a scris: De ajutat din partea mea, cîte ceva despre recepţia programelor transmise prin satelit şi comunicaţii radio. ... azi, cand 5G are tot omul, la fiecare pas, ... ce poti oferi "special" ? Starlink - ieftin si rapid Exista doua optiuni pentru conectarea la internet prin satelit: O optiune utilizează sateliți geostationari (GEO), care sunt localizati intr-un punct fix la 35.786 de kilometri deasupra ecuatorului. In cazul unei alternative mai recente, se folosesc asa-numitii sateliti pe orbita joasa (LEO | Low-Earth-Orbit-Satelliten), cum ar fi serviciul Starlink. Acestia orbiteaza de obicei la doar cateva sute de kilometri deasupra ecuatorului .... uneori sunt vizibili cu ochiul liber in noptile senine. Datorita distantei mai mici dintre satelitii LEO si statia terestra, semnalul de internet este semnificativ mai puternic decat in cazul satelitilor GEO. Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2024 @Mihai-Arad nu fii rau! Eu chiar ma binedispun cand ma joc cu ligheanul si prind cate un post gratis care-mi aduce zambetul pe buze! De exemplu, anul trecut News Max (post american, relatv nou, o alta trompeta a lu' Trump), ne-a facut sa radem non-stop, la masa, la șueta etc.: Bine ai venit pe acest forum, @Teodor Dan ! La 2/28/2024 la 8:31, Teodor Dan a scris: [...] recepţia programelor transmise prin satelit [...] Faina pasiune, alaturi de radiocomunicatii (am cochetat foarte putin cand eram mic, acum ma joc cu "ligheanul"). Iti doresc drum bun in viata de nomad! 2 Distribuie această postare Link către postare