Radu R. 46 Semnalează Publicat 1 Aprilie Buna seara! As dori sa fiu ajutat cu stergerea contului personal. În setarile de cont se pare ca nu este nici o optiune. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 2 Aprilie în urmă cu 21 ore, Radu R. a scris: ... As dori sa fiu ajutat cu stergerea contului personal. În setarile de cont se pare ca nu este nici o optiune , ... nu se poate "sterge contul", din setarile personale, ...din pacate. Dezactivarea (?)sau ștergerea contului NUMAI cei din "STAFF" cu steiff! Bafta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu R. 46 Semnalează Publicat 3 Aprilie asta cer si eu, dar se pare ca trebuie sa jignesc pe cineva de pe aici pentru a reusi! am trimis mesaj in privat celor in drept dar cred ca sunt , , plecati in vacanta” Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Aprilie în urmă cu 11 ore, Radu R. a scris: asta cer si eu, dar se pare ca trebuie sa jignesc pe cineva de pe aici pentru a reusi! am trimis mesaj in privat celor in drept dar cred ca sunt , , plecati in vacanta” Stergerea contului numai administratorul are dreptul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu R. 46 Semnalează Publicat 4 Aprilie Știu, administratorului i-am trimis mesaj in privat de acum 3 zile inainte sa postez public. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 6 Aprilie Am raspuns la mesaj, insa nu putem raspunde la minut... Topic inchis! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri