Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 13 Mai, 2024 Mă numesc Theodorescu Alexandru, am 42 de ani și am o rulota Fendt Saphir 700, fabricata în anul 2016, pe care am achiziționat-o anul trecut, după foarte multe cautari. Abia aștept să ne vedem prin țară și afara. 2 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 13 Mai, 2024 @Theodorescu Alexandru ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 13 Mai, 2024 20 minute în urmă, Ciprian Mirescu a scris: @Theodorescu Alexandru ! Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Andrei.N 188 Semnalează Publicat 13 Mai, 2024 Bun venit si la cât mai multe ieșiri! 1 Distribuie această postare Link către postare
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 13 Mai, 2024 în urmă cu 5 ore, Andrei.N a scris: Bun venit si la cât mai multe ieșiri! Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 13 Mai, 2024 Salutare @Theodorescu Alexandruși bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 13 Mai, 2024 Chiar acum, Fejer Antal a scris: Salutare @Theodorescu Alexandruși bun venit în această comunitate! PS: așteptăm prezentarea căsuței în topicul dedicat! Multumesc! Nu am prezentat-o unde trebuie? Îmi cer scuze, poate ma ajuta un moderator să mutăm unde trebuie. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 13 Mai, 2024 Chiar acum, Theodorescu Alexandru a scris: Multumesc! Nu am prezentat-o unde trebuie? Îmi cer scuze, poate ma ajuta un moderator să mutăm unde trebuie. Totul este in regulă! Felicitări! Eu nu am fost atent! Sorry 😔 Distribuie această postare Link către postare
Gherman Radu 44 Semnalează Publicat 14 Mai, 2024 Salutare si , sa aveti cat mai multe iesiri. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 15 Mai, 2024 Salutare și bine ai venit printre noi Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 15 Mai, 2024 în urmă cu 1 oră, Raul G a scris: Salutare și bine ai venit printre noi Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Multumesc! Distribuie această postare Link către postare